Publicador de continguts


Llibres de consum responsable a les biblioteques municipals


24 de setembre de 2021

L'OMIC, en col.laboració amb les biblioteques municipals, ha posat a disposició de la ciutadania llibres que tracten diferents temes relacionats amb el consum responsable. Des de la compra i el consum responsable en general a la compra de menjar, la generació de residus i plàstics, i com el nostre consum afecta el planeta.

L'article 48 de la Llei 7/2014, de 23 de juliol, de protecció de les persones consumidores i usuàries de les Illes Balears, estableix com una de les funcions de les oficines d'informació al consumidor educar i formar en consum responsable les persones consumidores en general i especialment les persones vulnerables, com són els infants i joves.

Un dels compromisos adquirits amb la implantació de l'Agenda 2030 i els objectius de desenvolupament sostenible és l'ODS 12, sobre producció i consum responsable. Aquest objectiu cerca garantir modalitats de consum i producció sostenibles reduint la utilització dels recursos i la degradació i la contaminació mediambiental, i promoure el consum sostenible i solidari.

Per tal de complir aquests objectius i donar a conèixer a la ciutadania com fer un consum responsable, l'OMIC ha distribuït a les biblioteques municipals llibres sobre consum responsable per a facilitar l'accés a continguts que potser no es troben de manera habitual a les llibreries.

Podeu reservar els llibres al web www.bibliopalma.cat o de manera presencial a la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Data darrera modificació: 30 de maig de 2023