Publicador de continguts


Dia Mundial del Medi Ambient


5 de juny de 2024

L'Oficina Municipal d'Informació de Consum ha participat de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient que ha organitzat l'IES Guillem Sagrera amb iniciatives dels seus alumnes i entitats col·laboradores.

S'han impartit als alumnes de secundària quatre tallers sobre compra de roba responsable amb l'objectiu de conscienciar sobre el problema de la Fast Fashion i el seu impacte en el medi ambient, i s'ha instal·lat una paradeta informativa sobre com fer un consum responsable.

A més, els alumnes han organitzat diferents paradetes amb informació sobre el medi ambient, cotxes elèctrics fets per ells, venda de roba de segona mà, productes reciclats, productes de comerç just…

Des de l'OMIC donem l'enhorabona a l'IES Guillem Sagrera per aquesta iniciativa i continuam amb el nostre compromís amb l'educació per a un consum responsable i respectuós amb el medi ambient d'acord amb l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible 12 (producció i consum responsables).

L’OMIC imparteix activitats gratuïtes sobre consum responsable als centres educatius i entitats socials del municipi de Palma. Les podeu sol·licitar al web www.palmaeduca.cat

 

Data darrera modificació: 5 de juny de 2024